Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новогребельська громада» (код ЄДРПОУ: 04328654) був реорганізований і увійшов до складу Калинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогребельська сільська об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Калинівської громади

РІШЕННЯ № 11 КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 15.06.2020 15:19
Кількість переглядів: 180

            

                   

У К Р А Ї Н А

НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

КАЛИНІВСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

КОМІСЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

22452, с. Нова Гребля, вул. Євгена Гуцала 1. Код ЄДРПОУ 04328654,е-mail novagreb@ukr.net

 

 

РІШЕННЯ № 11

 

від 15 червня 2020 року

 

    Заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Злотніка О. В., про необхідність дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, направлених на запобігання поширенню на території Новогребельської ОТГ  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV- 2 , враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV 2» (зі змінами), протокольного рішення №41 від 12.06.2020 року позачергового засідання обласної комісії ТЕБ та НС «Про посилення протиепідемічних заходів в регіоні, спричиненої корона вірусом COVID-19», протоколів засідання комісії з питань ТЕБ та НС Новогребельської сільської ради № 2, 4, 7, враховуючи різке зростання захворюваності на короновірусну хворобу, що не відповідає умовам послаблення карантину, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року № 392 « Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та етапів послаблення протиепідемічних заходів» за результатами голосування та з урахуванням обговорень, комісія

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Забезпечити неухильне виконання вимог головного державного санітарного лікаря України  відповідно до протиепідемічних заходів.

2. Рекомендувати особам, які досягли 60-річного віку, утримуватись від відвідування громадських місць та виїзду за межі населеного пункту.

3. В закладах освіти та культури категорично заборонити проведення масових заходів, репетицій, очних занять, консультацій.

3.1 Проведення очних занять та консультацій спланувати із урахуванням соціального дистанціювання шляхом складання графіків перебування здобувачів освіти у навчальних закладах.

3.2  Забезпечити видачу документів про освіту випускникам — із суворим дотриманням вимог протиепідеміологічних заходів, почергово в масках, рукавичках, з миттям рук дезрозчинами.

3.3 Посилити контроль за роботою обслуговуючого персоналу, забезпечивши вологе прибирання приміщень  з використанням дезінфекційних та миючими засобами та провітрювання приміщень;

4.  Дозволити проведення релігійних заходів в храмах за умови дотримання всіх санітарно-епідеміологічних вимог (фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра та перебування не більше ніж однієї особи на 10 кв. метрах площі будівлі).

5.  Інспектору з комп`ютерних мереж загального відділу Нестеруку О.В. забезпечити посилене інформування населення шляхом розміщення повідомлень на веб-сайті Новогребельської сільської ради та у соціальних мережах.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, в.о. старости с. Чернятин Злотніка О.В.

 

 

 

 

 

В.о. старости с. Чернятин,

заступник голови комісії
з питань техногенно-екологічної безпеки
та надзвичайних ситуацій                                                                          О.В. Злотнік


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua