Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новогребельська громада» (код ЄДРПОУ: 04328654) був реорганізований і увійшов до складу Калинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогребельська сільська об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Калинівської громади

РІШЕННЯ № 13 КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 30.07.2020 11:49
Кількість переглядів: 212

 

У К Р А Ї Н А

НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

КАЛИНІВСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

КОМІСЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

22452, с. Нова Гребля, вул.Євгена Гуцала,1 Код ЄДРПОУ 04328654,е-mail novagreb@ukr.net

 

 

РІШЕННЯ № 13

 

від 27 липня 2020 року

 

    Заслухавши та обговоривши інформацію голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, сільського голови Порхуна В.Л., про посилення заходів профілактики щодо захворювання тварин на сказ, відповідно до протоколу  засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії Вінницькій ОДА №3 від 22.07.2020 року та Рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії  Вінницькій ОДА №3 від 22.07.2020 року.

 

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. До складу комісії з питань ТЕБ та НС Новогребельької сільської ради включити завідуючу Голубівської ДЛ ВМ у Калинівському районі Перегончук Г.М.

2. Комісії з питань ТЕБ та НС Новогребельької сільської ради активізувати роботу по зменшенню кількості бродячих, безпритульних собак і котів на території Новогребельської об'єднаної громади, особливо в місцях скупчення їх ( заклади громадського харчування, сміттєзвалища, лісопосадки, тощо), дотримуватись вимог Законів України « Про захист тварин від жорстокого поводження» та « Про тваринний світ».

2. КП «ГОСПОДАР» проводити заходи з благоустрою населенних пунктів, ліквідації стихійних сміттєзвалищ та інших місць харчування безпритульних тварин.

3.  Комісії з питань ТЕБ та НС Новогребельької сільської ради, КП «ГОСПОДАР» посилити роз'яснювальну роботу серед населення щодо утримання домашніх тварин та небезпечність сказу для людей та тварин та заходи профілактики й боротьби з ним.

4. Інспектору з комп`ютерних мереж загального відділу Нестеруку О.В. забезпечити посилене інформування населення шляхом розміщення повідомлень на веб-сайті Новогребельської сільської ради та у соціальних мережах.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, сільського голову Порхуна В.Л.

 

 

Сільський голова, голова комісії
з питань техногенно-екологічної безпеки
та надзвичайних
ситуацій                                                                          В.Л. Порхун


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua